Senaste inläggen

Av Håkan Carlsson - 18 oktober 2011 10:33

Nu har vi sovit efter att varit uppe i 1,5 dygn. Resan ner gick bra dock blev vi försenade 45 min under uppehållet i Rom, och då det bara vara 1 tim mellan flygen i Addis Ababa Så blev det lite tight, men vi vill sända en eloge till Ethiopian Airlines på hur de skötte vår tresfer. Nedanför flygplanstrappan blev vi som skulle vidare uppdelade på olika bussar på bussarna fick vi boarding card och blev incheckade på nästa flight. Tyvärr gick det inte lika bra för vårt bagage, så nu väntar vi på att det skall dyka upp.

I dag har vi hissat den Svenska fanan, valt flygplan och Erling, Roland  och Håkan håller som bäst på med att bli utcheckade för validering av sina cert.

Eftersom mon laddare till datorn är i resväskan så får ni vävta på bilder till kommande inlägg.


ANNONS
Av Håkan Carlsson - 17 oktober 2011 18:27

Vi är nu framme på flygplatsen i Brits, jag åter kommer imorgon med detaljer från resan

ANNONS
Av Håkan Carlsson - 16 oktober 2011 18:55

Nu är hela gänget smlat på Arlanda för incheckning till Sydafrika och VM. Vi har nu växlat lite pengar så att vi har några Ran var.

Av Håkan Carlsson - 13 oktober 2011 13:26

Det mesta är nu klart inför resan, själv åker jag till Stockholm i morgon bitti för ett styrelsemöte. Jag stannar sedan över helgen hos min dotter, för att på söndag kväll sammanstråla med landslaget och flyga till Brits och WPFC 2011.

Av Håkan Carlsson - 5 oktober 2011 07:38

Jo jag vet att det är lite glest mellan uppdateringarna så här inför VM men hoppas att tid ges när vi väl är på plats i Brits.

Nu börjar innehållet i packning bli klar, förutom kläder och personliga saker så har vi 5-6 internationellt godkända GPS loggers, en lite gåva till alla deltagare, ett standar så att de övriga ser var vi hör hemma och bokningsbekräftelsen på hyr bilen. Skall iväg på apoteket i veckan och skaffa lite rekommenderade skar till ett rese apotek. Nästa söndag bär det av till Brits och WPFC 2011 gissa om vi är laddade

Av Håkan Carlsson - 28 september 2011 09:36

Vi har fått en förfrågan om säkrhetsförare. Vi svarade att det är Ok att ha en säkerhetsförare så länge säkerhetsföraren kommer från ett annat land än den tävlande.

Av Håkan Carlsson - 27 september 2011 07:29

Hej alla ni som är intresserad av precisionsflyg.

På den här bloggen kommer jag att rapportera från WPFC 2011 i Brits i Sydafrika, där Sverige ställer upp med ett lag bestående av Erling Lindholm Stockholms Flygklubb, Roland Olsson Ludvika Flygklubb och Håkan Sjöberg Söderslätts Flygklubb jag är med som lagledare och vi har också supportern Anne Lindholm med oss.

 

Vi kommer att åka den 16 oktober från Arlanda till Johannesburg sedan blir det bil norrut ca 8 mil till FABS S25°31’58’’ E27°46’32’’ där själva tävling kommer att gå av stapeln. Här är en länk till arrangörens hemsida http://www.wpfc2011.co.za

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se